Personal branding fotografie


Wat is personal branding fotografie

Personal branding fotografie is er speciaal voor ondernemers/ zzp’ers, waarbij jij, de ondernemer, centraal staat. Jij bént het bedrijf. 

 

En daarom is het belangrijk om jezelf op de juiste manier te laten zien, zodat de persoonlijkheid van jou en jouw bedrijf perfect overkomt bij jouw doelgroep. Met personal branding fotografie wordt alle aandacht gegeven aan het uitbeelden van jou en jouw rol binnen je eigen dienstverlening. 

 

Personal branding bij The Image Partner

Een personal branding shoot van The Image Partner begint met een kennismaking en het in kaart brengen van jouw bedrijf. Wie ben je? Wat doe je? Wie is je doelgroep? Waar sta je voor? 

 

Als we dit helder hebben dan plannen we de shoot en kijken we naar de juiste settings en locaties om jouw beelden te gaan schieten. Bij een mindfullness coach zal een groene omgeving bijvoorbeeld vaak beter werken dan een druk winkelcentrum. En er zijn vaak meerdere locaties mogelijk in een uur fotograferen!

 

Daarnaast ontvang jij in een uur/anderhalf uur fotograferen tot wel 30 unieke en professionele beelden, zodat jij de komende tijd voldoende unieke content hebt om de delen via jouw social media kanalen en jouw website!