Vacaturefotografie


Geschikt personeel vinden met aantrekkelijke foto's

Geschikt personeel vinden is lastig. Je hebt vaak te maken met flinke concurrentie van andere bedrijven, met (mede daardoor) een beperkt aanbod aan goede kandidaten en dus een beperkt aantal sollicitaties op jouw vacature. Er staan ontzettend veel soortgelijke banen online, waardoor jouw vacature niet of nauwelijks gelezen wordt. Hoe jij ervoor kan zorgen dat jouw vacature aantrekkelijker gevonden wordt door werkzoekenden en deze daardoor vaker gelezen wordt? Voeg authentieke foto’s aan je vacature toe met behulp van vacaturefotografie. 

 

Wat is vacaturefotografie?

Vacaturefotografie is het uitbeelden van jouw werkprocessen en is er op gericht om het aantal lezers van jouw vacature te verhogen. Want hoe meer mensen jouw vacature lezen, des te hoger de kans dat er meer sollicitaties komen. Diverse studies tonen namelijk aan dat 95% van de teksten waar relevante beelden bij staan sneller worden bekeken. Daarnaast begrijp je een tekst 3x beter zodra er begeleidende beelden bij worden gebruikt. Laat dus ook letterlijk zien wat de vacature inhoudt met authentieke beelden van de functies binnen jouw bedrijf.  

 

Aantrekkelijke vacature foto's

Bij vacaturefotografie van The Image Partner besteden we alle aandacht aan het aantrekkelijk in beeld brengen van de werkprocessen van jouw openstaande vacature. We zorgen ervoor dat werkzoekenden een aantrekkelijk, sfeervol en juist beeld krijgen van jouw bedrijf en de werkzaamheden, waardoor jouw sollicitatieconversie wordt verhoogd. En dat voor een relatief kleine investering, gezien je veel kosten kunt besparen zodra de vacature minder lang open staat!  

 

Benieuwd hoe we jouw vacatures aantrekkelijker gaan maken met authentieke vacaturefoto’s? Laten we dan eens kennismaken.