Losse opdrachten

Heb jij behoefte aan een minder grote beeldbank of wil jij specifieke onderdelen van jouw bedrijf laten fotograferen? Of heb je al een eigen unieke huisstijl en wil je graag een los grafisch ontwerp laten maken die hier naadloos op aansluit? Ook hier heeft The Image Partner uiteraard mogelijkheden voor. Wij vinden namelijk altijd wel een manier die bij jouw wensen past. 

 

Graag bespreek ik jouw wensen en geef ik je een passend voorstel op maat. Ga bijvoorbeeld voor een uur shooten op locatie of voor een gaaf nieuw folderontwerp. Waarmee kan ik je helpen? 

Fotografie

De losse fotoshoots bij The Image Partner worden per uur aangeboden. Wat zit er bij een uur fotografie inbegrepen:

  • 1 uur fotografie op locatie  
  • Alle foto's secuur nabewerkt
  • 10 aangeleverde foto’s in de sfeer van jouw bedrijf (meer foto’s mogelijk tegen meerprijs)
  • Zorgvuldige selectie van alle beelden
  • Aanlevering in je eigen persoonlijk online beeldbank

De ideale tijdsduur voor jouw fotoshoot is afhankelijk van het doel en de wensen. Ik bespreek deze wensen uitvoerig met je, zodat jij altijd het maximale uit je investering haalt! 

 

Grafisch ontwerp

Ben jij op zoek naar een grafisch ontwerp in jouw eigen huisstijl om jouw doelgroep visueel te raken én te binden? Vraag dan vrijblijvend een voorstel op voor jouw gewenste ontwerp. 

 

The Image Partner vertaalt jouw huisstijl door naar ieder gewenst communicatiemiddel, zoals bijvoorbeeld nieuwe visitekaartjes, een folder of misschien zelfs een vacature-advertentie. Klaar om jouw doelgroep op de juiste manier aan te trekken?

Heeft jouw bedrijf nog geen duidelijke eigen huisstijl, dan is het visuele pakket iets voor jou!