Over The Image Partner


The Image Partner is een creatief, betrokken en enthousiast bedrijf in Eindhoven wie zich uitsluitend richt op fotografie en grafisch ontwerp voor bedrijven en ondernemers.

 

Omdat ik me uitsluitend op de zakelijke markt bevind, ben jij als onderneming verzekerd van een partner die weet hoe je jouw zakelijke beelden het beste kunt maken en inzetten. Of dit nu zakelijke portretten zijn, mooie sfeerbeelden van jouw locatie, foto’s van jouw werkprocessen of vacatures. The Image Partner verbeeld(t) jouw merk. Ook als je ZZP’er bent. Daarnaast ontwerp ik passende reclame uitingen of een logo en huisstijl voor je vers gestarte onderneming. De essentie bij The Image Partner is dat jij visueel gaat groeien en dus beelden krijgt die passen bij wie je bent.

 

Mijn naam is Carl van der Heijden, oprichter van The Image Partner. Ik heb deze onderneming in het leven geroepen omdat ik bedrijven en ondernemers wil helpen om visueel te groeien. Om te helpen met het bouwen aan een sterk visueel merk, zodat jouw bedrijf kan zijn wie hij kiest te zijn.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de manier waarop ik jouw onderneming kan helpen? Laten we dan eens kennismaken of lees verder naar mijn werkwijze!