Over The Image Partner


The Image Partner is een jong, creatief en enthousiast bedrijf in Eindhoven wat zich richt op fotografie en grafisch ontwerp voor bedrijven. Hierbij moet je denken aan het maken van prachtige sfeerbeelden van jouw locatie, het ontwerpen van passende reclame uitingen of het ontwikkelen van een logo en huisstijl voor je vers gestarte onderneming. 

 

Mijn naam is Carl van der Heijden, oprichter van The Image Partner. Ik heb deze eenmanszaak in het leven geroepen omdat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken, namelijk fotograferen en ontwerpen. Na diverse cursussen te hebben gevolgd en me op HBO niveau om heb laten scholen tot grafisch ontwerper, werd het tijd om voor mezelf te beginnen. 

 

Ik richt mij met name op de kleinere ondernemer, omdat ik het geweldig vind om samen te zorgen voor jouw groei. Om ervoor te zorgen dat we jouw identiteit visueel overbrengen bij je doelgroep. Maar uiteraard kun je mij ook benaderen als je organisatie niet onder de noemer ‘’klein’’ valt. Ik sta graag voor je klaar. 

 

Ook ben ik jouw partner op het gebied van interieurfotografie. Deze tak van fotografie geeft mij namelijk ontzettend veel energie. Ik vind het namelijk prachtig hoe je met eindeloze kleur- en meubelcombinaties een bepaalde sfeer kan overbrengen. En natuurlijk kan vastleggen. Dat hoeft natuurlijk niet alleen in jouw bedrijf te zijn. Ben jij trots op je woning? Dan kom ik ook graag bij je langs! Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Laten we dan eens kennismaken!