Werkwijze


De manier waarop jij resultaat krijgt

Het woordje partner zit niet voor niets in de naam. Ik werk namelijk mét mijn klanten. Want door elkaar goed te begrijpen, begrijpt de doelgroep jouw boodschap tenslotte ook. Door mijn persoonlijke aanpak, oprechte interesse én het stellen van heldere afspraken behalen wij het maximale resultaat uit jouw visuele doelen.  

 

Om jouw visuele doelen te behalen, hanteer ik een heldere werkwijze:

 

1. Kennismaking + gratis groeisessie

Wie ben je? Wat wil je uitstralen en wat wil je vertellen? Welke kanalen gebruik je daarvoor? Tijdens de groeisessie bespreken we jouw doelen, wensen en mogelijkheden en maken we een plan om jouw visuele groei in te zetten. Waarom gratis? Omdat het in kaart brengen van jouw onderneming essentieel is om passende beelden te krijgen.

 

 

 

2. Briefing 

Hebben we een shoot ingepland? Dan ontvang je een duidelijke briefing vooraf. Hierin staat alles wat je aan voorbereidingen kan treffen om de shoot zo soepel mogelijk te laten verlopen. Gaat het om een grafisch ontwerp? Ook dan zet ik alle richtlijnen en specificaties in een duidelijke briefing. 

 

 

 

 

3. Jouw zakelijke shoot of ontwerp 

Laten we die beeldbank maar eens lekker gaan aanvullen! 

 

 

 

 

4. Aanlevering van alle foto’s in jouw eigen online beeldbank

Al jouw foto’s worden aangeleverd in jouw persoonlijke online galerij. Hierdoor heb je al jouw foto’s altijd bij de hand en kun je ze op ieder moment, op ieder apparaat met een internetverbinding downloaden. Handig voor als je onderweg iets wilt posten op jouw social media kanalen!

 

 

 

 

5. Evaluatie

Ook een belangrijk onderdeel van mijn werkwijze. Want alles moet natuurlijk wel naar wens zijn verlopen. Ik ontvang graag jouw feedback!

 

Ben jij klaar om jouw visuele groei in te zetten? Laten we dan eens kennismaken!