Werkwijze


De manier waarop jij resultaat krijgt

Het woordje partner zit niet voor niets in de naam. Ik werk namelijk mét mijn klanten. Want door elkaar goed te begrijpen, begrijpt de doelgroep jouw boodschap tenslotte ook. Door mijn persoonlijke aanpak, oprechte interesse én het stellen van heldere afspraken behalen wij het maximale resultaat uit jouw visuele doelen.  

 

Om jouw visuele doelen te behalen, hanteer ik een heldere werkwijze:

 

1. Voorbereiding

Wie ben je? Wat wil je uitstralen en wat wil je vertellen? Welke kanalen gebruik je daarvoor? Wie is je doelgroep? Tijdens de voorbereiding bespreken we jouw doelen, wensen en mogelijkheden en maken we een plan om jouw visuele groei in te zetten. Geheel kosteloos. Waarom? Omdat het in kaart brengen van jouw onderneming essentieel is om passende beelden te krijgen. 

 

 

2. Uitvoering

Hebben we een shoot ingepland? Dan ontvang je een duidelijke briefing vooraf. Hierin staat alles wat je aan voorbereidingen kunt treffen om de shoot zo soepel mogelijk te laten verlopen. Gaat het om een huisstijl ontwerp of ander grafisch design? Ook dan zet ik alle richtlijnen en specificaties in een duidelijke briefing. 

 

Laten we die beeldbank maar eens lekker gaan vullen! 

 

 

 

 

3. Nazorg

Al jouw foto’s worden aangeleverd in jouw persoonlijke online galerij. Hierdoor heb je al jouw foto’s altijd bij de hand en kun je ze op ieder moment, op ieder apparaat met een internetverbinding downloaden. Handig voor als je onderweg iets wilt posten op jouw social media kanalen!

 

Jouw gloednieuwe logo, huisstijl en grafisch ontwerp worden aangeleverd in verschillende bestandsformaten, zodat jij ze breed kunt inzetten. 

 

En is alles aangeleverd? Dan plan ik graag nog even een evaluatiemomentje in om er zeker van te zijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor jouw feedback!

 

 Ben jij klaar om jouw visuele groei in te zetten? Laten we dan eens kennismaken!